Over

Verhaal achter Ketoesj

De naam ‘Ketoesj’ komt van de Gentse uitspraak ‘toesj hebben’ vrij vertaald: aandacht krijgen van iemand die duidelijk wilt maken dat hij/zij je aantrekkelijk vindt. Daarnaast heb je het Franse werkwoord ‘toucher’ wat aanraken betekent. Dit samen is waar Ketoesj voor staat.

Een onverwacht lockdown succes

Ketoesj is ontstaan tijdens de eerste lockdown van corona. Tijdens de quarantaine hield ik me bezig met juwelen maken die ik voor de aankoopprijs verkocht aan vrienden en kennissen. Dit werd onverwacht een succes. Hierdoor is Ketoesj snel kunnen uitbreiden. Ik leerde nieuwe materialen kennen en kon steeds beroep doen op mensen uit mijn omgeving.

Meer vrouwen op straat

Mijn inspiratie kwam van het programma ‘meer vrouw op straat’. Aan elke vrouw koppelde ik een collectie gezien ik het belangrijk vind dat aan ieder juweel een verhaal is gelinkt. De straffe Gentenaars collectie bestaat uit zes vrouwen. Klik hier om meer over hen te weten te komen.

Ketoesj in de media:

Naast de straffe Gentenaars collectie is er ook een collectie die gebaseerd is op mijn vriendinnen. De juwelen van ketoesj heb ik ontworpen door te luisteren naar hun eerlijke mening en tips. Benieuwd wie ze zijn? Klik hier.

Kortom, de juwelen van ketoesj zijn handgemaakt, Gents en gebaseerd op straffe (Gentse) madammen.

Heel veel shopplezier!

Liefs,
Ella

Ontdek onze collecties

Uniek & persoonlijk, handgemaakt met ♡

Schrijf je in op onze

nieuwsbrief

&

ontvang

10% korting

Ketoesj-polaroid-newsletter2
Ketoesj-polaroid-newsletter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en krijg

10%

korting!