Vriendinnen

Lees hier de verhalen achter de vriendinnen collecties.
Of bekijk de juwelen in de shop.

Ketoesj-pijl-oudroze@2x

Eline

De Eline collectie is gebaseerd op een vriendin die ik ken sinds het tweede kleuterklas. Een gedreven vriendin waar ik al 19 jaar op kan rekenen.

De Eline collectie bestaat uit een goudkleurige armband met parelopbouw. Het materiaal van deze armband is volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij.

De ideale armband voor alle betrouwbare vrouwen waar je altijd op kunt rekenen.

Je kan de Eline armband goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Pauline

De Pauline collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen op een festival. Ze is een gepassioneerde werkster die niet bang is om grote beslissingen te maken.

De Pauline collectie bestaat uit een goudkleurige ketting met een munthanger. Het materiaal van deze ketting is volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij. De ideale ketting voor vrouwen die graag bijleren.

Je kan de Pauline ketting goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Eva

De Eva collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen op een festival. Bij haar voelde ik me vanaf de eerste seconde op mijn gemak.

De Eva collectie bestaat uit een paar oorbellen. De oorbellen zijn zowel goudkleurig als zilverkleurig beschikbaar en zijn met verschillende hangertjes verkrijgbaar.

De ideale oorbellen voor spontane vrouwen die houden van de simpele dingen in het leven.

Je kan de Eva oorbellen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Pollie

De Pollie collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen dankzij onze liefjes. Een vriendin waar ik op korte tijd een hechte band mee heb.

Deze juwelen zijn gemaakt uit roestvrij staal. Deze is allergie vrij en verder is de kans op verkleuring nihil.

De ideale juwelen voor vrouwen die houden van de liefde. Je kan de Pollie juwelen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Manou

De Manou collectie is gebaseerd op een vriendin die ik ken sinds het eerste middelbaar. Bij haar kan je steeds je gekke zelf zijn.

De Manou collectie bestaat uit een armband met tussenstuk die enkel goudkleurig beschikbaar is. Het materiaal van deze armband is volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij.

De ideale armband voor vrouwen die houden van gelach en plezier.

Je kan de Manou armband goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Marilou

De Marilou collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen tijdens een voetbalmatch van KAA Gent. Ze barst van de energie en staat steeds klaar om anderen te helpen.

De Marilou collectie bestaat uit een ketting met kristalletje. Deze ketting is enkel goudkleurig beschikbaar. Het materiaal van deze ketting is volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij.

De ideale ketting voor vrouwen met een groot hart. Je kan de Marilou ketting goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Stephanie

De Stephanie collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen in een Gents café. Ze is steeds super enthousiast en zal altijd haar eerlijke mening geven.

De Stephanie collectie bestaat uit een ketting met spikes. De ketting is enkel goudkleurig beschikbaar en is gemaakt uit roestvrij staal. Deze is allergie vrij en verder is de kans op verkleuring nihil.

De ideale ketting voor vrouwen die de waarheid durven zeggen. Je kan de Stephanie ketting goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Martha

De Martha collectie is gebaseerd op een vriendin die ik ken sinds het eerste middelbaar. Aan haar kan ik alles toevertrouwen.

De Martha collectie bestaat uit een paar oorbellen. Deze zijn enkel goudkleurig beschikbaar. Het materiaal van de oorbellen zijn volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij.

De ideale oorbellen voor alle vrouwen waarbij je terecht kan om je hart te luchten. Je kan de Martha oorbellen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Anne-Sophie

De Anne-Sophie collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen op een feestje. Een sportieve dame met gevoel voor ritme.

De Anne-Sophie collectie bestaat uit een ketting met hangertjes. De ketting is enkel goudkleurig beschikbaar en is gemaakt uit roestvrij staal.

Deze is allergie vrij en verder is de kans op verkleuring nihil.
De ideale ketting voor alle vrouwen die houden van dansen.

Je kan de Anne-Sophie ketting goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Nele

De Nele collectie is gebaseerd op een vriendin die tevens ook mijn schoonzus is. Een bezige bij die je overspoelt met positiviteit.

De Nele collectie bestaat uit een paar oorbellen gemaakt uit halfedelstenen hangertjes.
De ideale paar oorbellen voor alle vrouwen die je steeds steunen in de keuzes die je maakt.

Je kan de Nele oorbellen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Hannah

De Hannah collectie is gebaseerd op een vriendin die ik ken sinds het middelbaar. Met haar maak je steeds de gekste dingen mee.

De Hannah collectie bestaat uit twee kettingen die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

De Hannah kettingen zijn zowel goudkleurig en zilverkleurig beschikbaar en zijn gemaakt uit roestvrij staal. Deze zijn allergie vrij en verder is de kans op verkleuring nihil.
De ideale kettingen voor vrouwen die onvervangbaar zijn.

Je kan de Hannah kettingen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Delphine

De Delphine collectie is gebaseerd op een vriendin die ik ken sinds het middelbaar. Een vriendin waar de vriendschap nooit verloren mee gaat.

De Delphine collectie bestaat uit een paar oorbellen met parels. Deze zijn enkel goudkleurig verkrijgbaar en is gemaakt uit roestvrij staal. Deze is allergie vrij en verder is de kans op verkleuring nihil.

De ideale oorbellen voor vrouwen waar je steeds jezelf bij kan zijn. Je kan de Delphine oorbellen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Myriam

De Myriam collectie is gebaseerd op een vriendin die ik heb leren kennen dankzij Marilou. Een spontane, enthousiaste doorzetter.

De ideale juwelen voor alle sterke vrouwen die houden van kleur in het leven.

Je kan de Myriam juwelen goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

 

Charline

De Charline collectie is gebaseerd op mijn nicht. Een vriendin die altijd voor iedereen klaarstaat.

De Charline collectie bestaat uit een armband met uniek steentje die beschikbaar is in verschillende kleuren. Het materiaal van het armbandje is volledig lood-, nikkel- en cadiumvrij.

De ideale armband voor vrouwen die steeds het beste met je voorhebben. Je kan de Charline armband goed combineren met andere juwelen uit de ketoesj collecties.

Ontdek ook de andere straffe madammen

Schrijf je in op onze

nieuwsbrief

&

ontvang

10% korting

Ketoesj-polaroid-newsletter2
Ketoesj-polaroid-newsletter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en krijg

10%

korting!